На кратко:

Ние сме малка бутикова компания, специализирана в данъчни услуги за фирми и физически лица. Нашият екип от опитни професионалисти е посветен на това да помага на нашите клиенти да се ориентират в сложността на данъчната система и да увеличат максимално своя финансов успех.

Нашата Мисия

Данъци

В Монес се стремим да предоставяме най-доброто качество на обслужване и съвети на нашите клиенти. Нашият екип от опитни данъчни специалисти разбира сложността на данъчната система и ще работи с вас, за да гарантира, че спазвате всички приложими данъчни закони.

Ефективното данъчно планиране е в основата на всяко успешно предприемачество. Законовото оптимизиране на данъчните плащания ще помогнат на дейността ви за намаляване на административната тежест. Можем да решим вашите казуси, да ви консултираме и да намерим най-доброто решение заедно.

Ние предлагаме широка гама от данъчни услуги, включително:

• Данъчна подготовка

• Данъчно планиране

• Данъчно съответствие

• Данъчно представителство

• Данъчни консултации

• Създаване на бизнес

• Структуриране и финансиране на бизнеса

Нашите Ценности

Нашите ценности оформят всичко, което правим като компания, от това което се случва в офиса, до това как работим с нашите клиенти, как се отнасяме един към друг, как взаимодействаме с партньорите си и всички други участници.

Общност

Активни и отговорни членове на общността, независимо дали чрез благотворителна дейност или други форми на социална отговорност.

Съвършенство

Посветени на предоставянето на висококачествени услуги на своите клиенти и непрекъснато се стремим да подобряваме и надхвърляме техните очаквания.

Почтеност

Ангажираме се да спазваме най-високите етични стандарти и да бъдем прозрачни в своите бизнес практики.

Иновация

Отворени сме за проучване на нови идеи и технологии, за да обслужваме по-добре своите клиенти.