В днешния взаимносвързан свят международните компании все повече търсят квалифицирани професионалисти от България, които да се ангажират със специализирани услуги чрез договор за предоставяне на услуги, а не да ги наемат на работа.  Този алтернативен подход предлага различни предимства и за двете страни, но може да въведе и набор от сложни предизвикателства. Когато тръгнете по този път, решенията, които вземате, имат силата да променят траекторията на вашата кариера.

Този преход може да доведе до лек дискомфорт, тъй като възникват въпроси. Можете ли реалистично да планирате приходите си без фиксирана работна заплата? Какви са задълженията, които ще носите към държавата? Имате ли нужда от професионална счетоводна помощ? Сложностите може да изглеждат непосилни.

Насочване на вашия процес на вземане на решения: Ние разбираме, че решението да работите с договор за предоставяне на професионални услуги, а не по традиционното трудово правоотношение изисква внимателно обмисляне. С нашия опит в международната бизнес динамика, ние сме тук, за да предоставим насоките, от които се нуждаете. Ние ви помагаме да прецените дали да създадете своя собствена консултантска компания, или е по-изгодно да работите на свободна практика и да се ориентирате в сложните аспекти от данъци, осигуряване и счетоводство.

Ние може да ви съдействаме за:

Оптимилна бизнес структура: Ние оценяваме вашите индивидуални обстоятелства и препоръчваме най-добрата бизнес структура за вас, като вземаме предвид данъчните последици, задълженията и потенциала за растеж.

Данъчна ефективност: Международните данъчни разпоредби могат да бъдат объркващи, но нашите експерти ги разбиват вместо вас. Предоставяме яснота относно вашите данъчни отговорности, удръжки и стратегии за оптимизирането им.

Гарантиране на съответствие: Навигирането в местните разпоредби и договорните задължения може да бъде сложно. Разчитайте на нас да ви преведем през изискванията за съответствие, като гарантираме, че ще останете от правилната страна на закона.

Осигуряване на вашето бъдеще: Освен непосредствените проблеми, ние ви помагаме да планирате в дългосрочен план. Ние даваме приоритет на вашата финансова стабилност.

Нашите персонализирани съвети ви позволяват да вземете информирано решение, което отговаря на вашите индивидуални обстоятелства. Нашата цел е да облекчим вашите притеснения и да ви предоставим опростен анализ, които да ви помогне да прецените предимствата и недостатъците и да вземете правилното за вас решение, което ще ви носи удовлетвореност и финансова обезпеченост.

 

Запишете се за нашия бюлетин.

Може да откажете по всяко време.

Получете персонална консултация.

Обаде се на +359 883 34 60 67 или на

+359 878 31 7271

Свържете се нас